TID FOR OPPTAK?

Det er ikke anledning til å legge båter på opplagsplassen før 15. september. Ta kontakt med Fuglevik Båtservice for avtale om opptak!

Husk å fjerne fortøyningene når du tar opp båten!

All bruk av strøm må avtales med havnesjefen. Vinterstrøm fra 1. oktober til 1. april koster kr 2.000,- for inntil 500 Watt

Ta kontakt med havnesjefen på tlf 478 72 170 eller send oss en e-post på post@ryggebf.no om du har spørsmål om opplag eller vinterplass i havna.

OFFISIELL ÅPNING AV RS-BASEN

Søndag 5.september kl. 12-16 har RS+ offisiell åpning av basen, vi får håpe corona ikke setter en stopper for det nå.

Dere alle er velkomne og det blir eliasbåtkjøring i havnebassenget.

Med vennlig hilsen

Leder RSRK-Moss Henriette Jalkeng

TA OPP BÅTEN ELLER LIGGE UTE I VINTER?

OPPLAGSPLASSEN er forbeholdt medlemmer med båtplass i havna, ta kontakt med Fuglevik Båtservice som ordner med opptak og oppstilling på opplagsplassen. 

HUSK Å FJERNE ALT TAUVERK I BÅTPLASSEN
NB!! Husk å fjerne alt tauverk i båtplassen når du tar opp båten. Tauverk som henger igjen blir fjernet av pirmaster/havnesjef.

VIKTIG!! FORTØYNING ALLE LANDFASTE BRYGGER
Det skal være gummi avlaster på alle fortøyninger, alle landfaste plasser fortøyes med stramme fortøyninger bak, spring som holder båten fra land og slakke fortøyninger foran mot land med løse tamper, disse må kunne slakkes ved høyvann, ikke faste løkker. På flytebryggene skal alle ha stramme fortøyninger, båten legges så langt inn i plassen som mulig. Ved melding om sterk vind må båtene sikres med ekstra spring inn på de nye fortøynings ringene på brygga og stramme fortøyningen akter mellom båtene, dette gjelder spesielt molovest i vinterhalvåret.

VINTERPLASS – SØKNADSFRIST FOR ER 1. OKTOBER, du kan søke vinterplass i Havneweb på samme måte som det søkes om leieplass eller send oss èn e-post på post@ryggebf.no Vinterplasser for medlemmer tildeles medio oktober. Vinterstrøm må avtales med havnesjefen!

Mere høstinfo finner du her!