BÅTSESONGEN 2020

Styre har startet med forberedelser til 2020 års båtsesongen. Husk at alle søknader om medlemskap, leieplass eller ønske om å sette seg på venteliste for større plass gjøres inne på din bruker i Havneweb.no.

VIKTIGE DATOER!!

  • Hovedforfall årsavgifter er 15. februar hvert år, alle fakturaer sendes ut 1. februar
  • Fristen for søknad om leieplass/jolleplass er 1. mars, logg inn i Havneweb velg «leieplass» og huk av for bredde kategori og husk å trykk «lagre»
  • Årsmøtet 10. mars kl 19:00 på Naustet, innkalling og info finner du her.

Skal du ikke bruke båtplassen din i år? Fristen for dette er 15. februar. Dette gjør du ved å gå inn på Havneweb og huker av «gjør plassen tilgjengelig for utleie» eller send oss en e-post på post@ryggebf.no. Du betaler kun medlemsavgift på kr 500,- med samme giro og KID nr. Vi leier ut plassen og ordner med nattevakten.

Som andelseier kan du leie ut plassen i 3 år. Skulle du ikke ha behov for båtplass på en stund, kan du tilbakeføre andelsplassen til foreningen. Du beholder din ansienitet og vil raskt få båtplass igjen hvis behovet for båtplass skulle melde seg.

Det er ikke anledning til å la båtplasser ligge tomme, pirmastere går ukentlig å sjekker at rett båt ligger på rett plass. Båtplasser som ikke er tatt i bruk til 1.Juni, vil kunne disponeres av styret, etter at det er tatt kontakt med andelshaver. Det vil ikke bli gitt økonomisk kompensasjon til andelshaver etter denne dato.

Havnesjefen svarer gjerne på spørsmål hvis noe skulle være uklart, han treffes på tlf 478 72 170 eller post@ryggebf.no