Digitalt årsmøte 9. mars kl 19:00

Det er igjen tid for årsmøte i foreningen tirsdag 9. mars kl 19:00, men p.g.a. Covid-19 og smittevernregler vil årets årsmøte avholdes digitalt på nett med «Teams». Fra Havneweb sendes det ut en link til alle medlemmer på SMS og e-post. De som ønsker å delta på årsmøtet trykker på utsendt link for å delta på møtet via nettet fra PC, nettbrett eller mobil telefon. Vi åpner for pålogging av deltakere fra kl 18:30.

Vi anbefaler at medlemmer laster ned «Teams-appen» på PC`n, nettbrett eller mobil telefon. Teams kan lastes ned fra denne linken: https://www.microsoft.com/en/microsoft-teams/download-app

Alle dokumenter vises på skjermen, møteleder leder møtet som vanlig, det mulig å stille spørsmål muntlig og skriftlig.

Årsmøte dokumentene legges ut i Havneweb under «Dokumenter» som tidligere år. Ta kontakt om du spørsmål rundt dette med installering av «Teams» og digitalt møte på tlf 916 43 489 eller post@ryggebf.no