17. MAI 2021 – BÅT KORTESJE KAMBO – LARKOLLEN

Hei alle medlemmer i RBF.
Våren er i anmarsj, full aktivitet på havna, båtene skal klargjøres og settes ut, og 17.mai nærmer seg. For en herlig tid vi har foran oss.
RBF har mottatt en henvendelse fra 17.mai komiteen i Moss vedrørende en planlagt båtkortesje i forbindelse med 17.mai. I år som i fjor vil 17.mai måtte gjennomføres med og i henhold til smittevernstiltak, og derfor kan en båtkortesje være en fin måte å delta i en 17.mai feiring, som nok en gang blir noe annerledes.

17.mai komiteen ser for seg å gjennomføre båtkortesjen på strekningen Kambo – Larkollen om mulig, med start kl 1400. Komiteen planlegger å gjennomføre små og lokale barnetog mellom kl 1000-1200, slik at de fleste da, tidsmessig sett får mulighet til å rekke både barnetog og båtkortesje.

17.mai komiteen ønsker en snarlig tilbakemelding fra RBF angående hvor mange som kunne tenke seg å være med på dette.
Tur- og arrangementskomiteen ønsker med dette å få en tilbakemelding på om du/dere ønsker å delta i båtkortesjen på 17.mai. Dersom du og din familie vil delta på dette, send en mail til Hildese@hotmail.com snarest og senest innen 28.april.
Mvh
Tur-og arrangements komiteen
Alf-Øyvind Tveter/ Hilde Storjord