Opplag på land 15. sept. til 1. juni

 

Opplags satser 2016/17

Opplag inntil 6 m kr. 500,-
Opplag inntil 6 – 8 m kr. 750,-
Opplag over  8 m kr. 1000,- 
 
Eiers ansvar, les denne artikkelen!!
 
Det finnes ferdige krybber og stativer. Noen velger å lage disse selv. Uansett hva du gjør så må disse sikres mot at dette forskyver seg i dårlig vær.  Presenningen må strammes slik at ikke vinden får tak i den. Spør gjerne andre i havnen hvordan dette bør gjøres. 

Seilbåter må ta ned masten. Lag bukker som denne kan legges på. Avpass høyden på stativet slik at snøen detter ned av presenningen.

Det er viktig at stativet er surret fast i båten og at masten er surret fast til stativet. Da har du et godt grunnlag til å dekke over med presenningen.

Presenningen må strammes også her slik at den ikke blåser av. Det anbefales på det sterkeste at du tar deg en tur i havnen på vinterstid og etter dager med kraftige vind. Ting skjer med båter som ligger på land. Når du setter ut båten om våren, rydd opp etter deg med det samme. Alt som ikke er ryddet opp blir kastet.
 
Styret anmoder alle som har båt på opplagsplassen om å fjerne presenninger og stativ innen 1. mai da dette vil lette arbeidet til Fuglevik Båtservice med utsetting av båter.
 
 
NB!!! Båten må være på vannet før 1. juni