Havneweb.no

Logg inn på Havneweb

Havneweb – verktøy for administrasjon av båthavn og medlemmer

Fra januar 2019 har vi ttt i bruk Havneweb til administrasjonav medlemmer, båtplasser, vakter fakturaer etc. Havneweb – vil gjøre hverdagen mye enklere både for styret, og medlemmer i foreningen. Med dette verktøyet får man full oversikt over havnen til enhver tid. Medlemmer vil enkelt finne fram til informasjon om møter, båtplasser, vakt, ventelister, fakturaer etc. Sytemet er bygget opp slik at det varsles på SMS(tekst melding) og fakturaer og annen info kommer på e-post.

Medlemmene for egen logg inn og der finner du all relevant informasjon for deg som medlem. Det blir sendt SMS med varsel om pålogging, fakturaer og ikke minst vakt dato. Her vil alle medlemmer til en vær tid ha full oversikt over båtplassen, fakturaen, informasjon fra styre, søke om leieplass, venteliste større plass, vaktlister etc.

Det er veldig viktig at dere som medlemmer oppdaterer medlemsdata inne på «min side», dette gjelder spesielt e-post adresse og mobil telefon nummer da disse brukes til Logg inn.

Det er en del av arbeidet med å få lagt inn alle opplysninger til det nye programmet, opprette havna, brygger etc. Det vil også bli mulig å se hvilke helger Naustet er ledig for utleie i det nye systemet.  Fakturaer varsles på SMS og sendes til alle medlemmer på e-post. På fakturaen vil det også informeres om når den enkelte skal ha sin vakt i havna. Det vil også bli sendt SMS(melding) for påminnelse på fakturaer, påminnelse på vakt dato, tildeling og fra deling av andelsplass eller leieplass etc.

Nye medlemmer registrerer seg på «frontsiden i Havneweb Etter godkjenning av medlemskap sendes det ut en sms-melding med brukerinfo og passord for innlogging på Havneweb. Husk å lagre dette i nettleseren.

-Trykk på linken: havneweb.no/tool/login
-Logg inn med tilsendt brukernavn og passord

Denne linken finner du også på vår egen nettside: www.ryggebf.no under Havneweb. 

Når man har logget seg inn på Havneweb kommer du på forsiden til Havneweb, «dashboard» der finner du, min side, min båt, båtplass, ventelister, vakt, dine fakturaer etc. Vennligst sjekk om all informasjon om deg og din båt stemmer.

Skulle det være noen spørsmål rundt noe av dette er det bare å kontakte oss på post@ryggebf.no

Mvh

Styret RBF